Hlavní strana      Drůbež

 
 Seznam dle kategorií

 Menu

 Koření

 Rady a nápady

 Povídání

 Doporučuji

 Návštěvní kniha

 Vloženo 2003

Aktualizováno :
27.04.2015

Ajina kuchařka
© 2001
[CNW:Counter]  

NAVRCHOLU.cz

Kuře s citrónovou omáčkou

1 kuře nebo 4 stehna
sůl, pepř

citrónová omáčka:
1 menší stroužek česneku
1/2 lžičky soli
1/4 šálku oleje
1/2 šálku citrónové šťávy
2 lžíce jemně sekané cibule
1/2 lžičky pepře
1/2 lžičky tymiánu
Přísady smícháme za studena.

Kuře rozdělíme na porce a stáhneme z něho kůži. Osolíme, opepříme, krátce opečeme, aby se zatáhlo maso a dáme péct do trouby.
Během pečení nalijeme na kuře citrónovou omáčku.

Příloha opékané brambory.

Nejpopulárnější blogy receptů kanadská kuchyně