Hlavní strana      Drůbež

 
 Seznam dle kategorií

 Menu

 Koření

 Rady a nápady

 Povídání

 Doporučuji

 Návštěvní kniha

 Vloženo 10.4.2012

Aktualizováno :
30.04.2015

Ajina kuchařka
© 2001
[CNW:Counter]  

NAVRCHOLU.cz

Kuře na cibuli s hráškem

1 kuře nebo 4 kuřecí stehna
2 větší cibule
6 stroužků česneku
sůl, pepř
1 malá konzerva sterilovaného hrášku
hladká mouka

Kuře rozdělíme na porce, které osolíme a potřeme česnekem. Necháme asi hodinu odležet. Potom jednotlivé porce obalíme v hladké mouce. Na tuku zpěníme nakrájenou cibuli, porce kuřete na ni krátce opečeme, tak aby se cibule nepřipálila. Podlijeme vodou a dusíme, můžeme zakryté péct v troubě. Když je maso měkké, přidáme hrášek a prohřejeme.

Podáváme s rýží, bramborem, bramborovou kaší nebo špeclemi.

Nejpopulárnější blogy receptů