Hlavní strana      Drůbež

 
 Seznam dle kategorií

 Menu

 Koření

 Rady a nápady

 Povídání

 Doporučuji

 Návštěvní kniha

 Vloženo 8.6.2008

Aktualizováno :
04.03.2015

Ajina kuchařka
© 2001
[CNW:Counter]  

NAVRCHOLU.cz

Jižanská kuřecí prsa na grilu

4 kuřecí prsa
sůl, pepř
šťáva z 1 pomeranče
4 lžíce sojové omáčky
3 stroužky česneku
olej
sušená bazalka

Kuřecí prsa bez kůže rozřízneme na větší plátek, jemně naklepeme (hranou ruky) a z obou stran osolíme, opepříme.

Marináda: Prolisovaný česnek vymícháme s olejem, nalijeme pomerančovou šťávu, dáme sojovou omáčku a rozemnutou bazalku, vše promícháme.

Do této marinády naložíme kuřecí prsa, Necháme přes noc v chladu marinovat.
Druhý den grilujeme nebo opečeme na pánvi po obou stranách.

Příloha: chleba, vařené brambory, pečené brambory nebo bramborová kaše.

Nejpopulárnější blogy receptů