Hlavní strana      Drůbež

 
 Seznam dle kategorií

 Menu

 Koření

 Rady a nápady

 Povídání

 Doporučuji

 Návštěvní kniha

 Vloženo 3.8.2007

Aktualizováno :
24.06.2015

Ajina kuchařka
© 2001
[CNW:Counter]  

NAVRCHOLU.cz

Kuře na talíři

1 kuře nejlépe 1,2 - 1,4 kg
koření dle vlastní chuti -
grilovací, zlaté kuře, gyros nebo jiné
sůl

porcelánový talíř, nejlépe starší

Očištěné kuře osolíme hlavně uvnitř, pak posypeme kořením a svážeme běhy.
Takto připravené boubelaté kuřátko vložíme na porcelánový talíř. Talíř s kuřetem vložíme do vyhřáté trouby a na 1,5 - 2 hodiny na ně zapomeneme. Pečeme asi při 180°C. Nepodléváme, nepoléváme a ničím nemastíme!
Je hotové až se na nás kuřátko usměje svou zlatavou, křupavou kůžičkou.

Příloha - vařené brambory, petrželové brambory, bramborová kaše

Nejpopulárnější blogy receptů    Recepty Hunger