Hlavní strana      Drůbež

 
 Seznam dle kategorií

 Menu

 Koření

 Rady a nápady

 Povídání

 Doporučuji

 Návštěvní kniha

 Vloženo 2002

Aktualizováno :
01.09.2015

Ajina kuchařka
© 2001
[CNW:Counter]  

NAVRCHOLU.cz

Kuře podle Vladimíra Ráže

1 kuře
6 stroužků česneku
200 g sýra
šlehačka (může být i kyselá)

Kuře naporcujeme, kdo nemá rád kůži může ji stáhnout. Porce osolíme a opepříme, naskládáme do remosky, posypeme nakrájeným česnekem a nastrouhaným sýrem, zalijeme šlehačkou a pečeme až se utvoří zlatohnědá kůrka.
Můžeme dát na pekáč a péct v troubě nebo dělat v papiňáku (tlakovém hrnci).

Podáváme s rýží, vařeným nebo pečeným bramborem.
Opravdu dobré.

Nejpopulárnější blogy receptů     podle herce Vladimíra Ráže