Hlavní strana      Drůbež

 
 Seznam dle kategorií

 Menu

 Koření

 Rady a nápady

 Povídání

 Doporučuji

 Návštěvní kniha

 Vloženo 26.9.2006

Aktualizováno :
12.10.2015

Ajina kuchařka
© 2001
[CNW:Counter]  

NAVRCHOLU.cz

Kuře v hořčičné omáčce

1 kuře
4 lžíce hořčice
sůl, pepř
10 dkg másla
3 cibule
bílé víno nebo vývar
1 dl smetany
1-2 lžíce hladké mouky
petrželka

Kuře naporcujeme, osolíme, opepříme, obalíme v mouce a na másle mírně opečeme. Přidáme cibuli, do světla zpěníme a pak zalijeme vínem (vývarem). Uvedeme do varu a přidáme hořčici. Dusíme doměkka. Kdo má rád hladkou omáčku propasíruje přes síto, přidáme smetanu a krátce povaříme. Dochutíme a dáme petrželku.

Podáváme s rýží nebo bramborem. Může být i knedlík.

Nejpopulárnější blogy receptů