Hlavní strana      Drůbež

 
 Seznam dle kategorií

 Menu

 Koření

 Rady a nápady

 Povídání

 Doporučuji

 Návštěvní kniha

 Vloženo 16.2.2007

Aktualizováno :
29.10.2015

Ajina kuchařka
© 2001
[CNW:Counter]  

NAVRCHOLU.cz

Kuřecí prsa Pueblo

600g kuřecích prsíček
1 velká cibule
2 stroužky česneku
100 g másla
1 lžička hladké mouky
sůl, mletý pepř
špetka rozmarýnu
1 lžíce rajského protlaku
1 menší konzerva červených fazolí
Worchester

Kuřecí prsa nakrájíme na nudličky, vložíme do misky, osolíme, okořeníme, zaprášíme moukou, dobře promícháme a necháme odležet. Na rozpuštěném másle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli a česnek, přidáme kuřecí maso a vše krátce orestujeme. Přidáme rajský protlak a mírně podlijeme vodou, necháme několik minut probublávat a přisypeme fazole, které už jenom necháme prohřát, dochutíme solí a několika kapkami Worchestru.

Podáváme s rýží nejlépe mexickou rýží Emarko a rajčatovým salátem.

Nejpopulárnější blogy receptů  recept od kamarádky Jany Konečné