Hlavní strana      Houby      Hovězí maso

 
 Seznam dle kategorií

 Menu

 Koření

 Rady a nápady

 Povídání

 Doporučuji

 Návštěvní kniha

 Vloženo 3.4.2003

Aktualizováno :

Ajina kuchařka
© 2001
[CNW:Counter]  

NAVRCHOLU.cz

Hovězí na houbách

4 plátky zadního hovězího
sůl, pepř
plnotučná hořčice
hladká mouka
cibule
1 stroužek česneku
sušené houby
případně smetana na šlehání nebo zakysaná smetana

Maso trochu naklepeme, nařízneme na okrajích, osolíme, opepříme, na jedné straně potřeme hořčicí a obalíme v hladké mouce. V papiňáku rozehřejeme trochu tuku a osmahneme cibulku - jen dosklovata a dáme opéct maso z obou stran. Potom podlijeme a uvolníme přichycenou mouku. Přidáme namočené houby a nasekaný česnek. Zavřeme hrnec a dusíme. Musíme kontrolovat, aby se nepřipálila mouka.
Když je maso měkké ještě zahustíme a můžeme přidat smetanu a provaříme.

Příloha: rýže, knedlíky, špecle.

Nejpopulárnější blogy receptů