Hlavní strana      Hovězí maso

 
 Seznam dle kategorií

 Menu

 Koření

 Rady a nápady

 Povídání

 Doporučuji

 Návštěvní kniha

 Vloženo 12.5.2011

Aktualizováno :

Ajina kuchařka
© 2001
[CNW:Counter]  

NAVRCHOLU.cz

Vařené hovězí a šťouchané brambory

75 dkg předního hovězího masa (žebra)
brambory
1 velká cibule
vývar
sůl
tuk

Hovězí maso uvaříme v tlakovém hrnci, z vývaru uděláme výbornou hovězí polévku.

Brambory uvaříme ve slupce. Cibuli najemno nakrájíme a na tuku dozlatova usmažíme. Horké brambory oloupeme, dáme do kastrolu k cibulce, rozšťoucháme (rozmačkáme), posolíme a promícháme s cibulkou, můžeme trošku podlít vývarem.

Nejpopulárnější blogy receptů