Hlavní strana      Králík

 
 Seznam dle kategorií

 Menu

 Koření

 Rady a nápady

 Povídání

 Doporučuji

 Návštěvní kniha

 Vloženo 12.7.2007

Aktualizováno :

Ajina kuchařka
© 2001
[CNW:Counter]  

NAVRCHOLU.cz

Králík z Vrábče

1 králík
sůl, pepř

marináda:
2 dcl oleje
3 polévkové lžíce hořčice
1 polévková lžíce mleté papriky
10 stroužků česneku
voda
1 velká cibule

Králíka naporcujeme, opláchneme osušíme, osolíme, opepříme a dáme do pekáče. Do zavařovací sklenice dáme olej (můžeme dát míň), prolisovaný česnek, hořčici, papriku a promícháme. Sklenici dolijeme vodou, dobře zamícháme a nalijeme na králíka. Necháme v chladu odležet do druhého dne.
Druhý den přidáme do pekáče nakrájenou cibuli a pečeme s nálevem.

Příloha - rýže, rohlíkové koule, nebo hrnkové knedlíky.

Nejpopulárnější blogy receptů recept od Anny Březinové