Hlavní strana        Jídla z brambor        Přílohy

 
 Seznam dle kategorií

 Menu

 Koření

 Rady a nápady

 Povídání

 Doporučuji

 Návštěvní kniha

 Vloženo 12.3.2007

Ajina kuchařka
© 2001
[CNW:Counter]  

NAVRCHOLU.cz

Máslové brambory

Syrové brambory
máslo - hodně
sůl
drcený kmín
koření dle chuti:
tymián, bazalka, majoránka, dobromysl, rozmarýn

Brambory oloupeme, nakrájíme na tenké plátky a dáme je do utěrky osušit.
Máslo rozpustíme. Zapékací misku nebo pekáč vytřeme máslem a pokryjeme vrstvou nakrájených brambor, tu osolíme, mírně posypeme drceným kmínem a tymiánem nebo jiným kořením, polijeme máslem a klademe další vrstvu.
Pečeme asi 45 minut při 200°C.

 Nejpopulárnější blogy receptů