Hlavní strana        Jídla z brambor        Přílohy

 
 Seznam dle kategorií

 Menu

 Koření

 Rady a nápady

 Povídání

 Doporučuji

 Návštěvní kniha

 Vloženo 31.3.2003

Ajina kuchařka
© 2001
[CNW:Counter]  

NAVRCHOLU.cz

Šťouchané brambory

1 kg brambor
2 středně velké cibule
sádlo nebo olej
sůl

Brambory uvaříme ve slupce a horké oloupeme, nebo je vaříme oloupané. Cibuli nakrájíme najemno a dáme na tuk, smažíme až je krásně zlatá. Ještě horké brambory rozšťoucháme a vmícháme do nich smaženou cibulku i s tukem.
Můžeme přidat trochu vývaru a osolíme.

Podávám s vařeným hovězím masem, k uzenému masu.

 Nejpopulárnější blogy receptů