Hlavní strana        Jídla z brambor        Přílohy

 
 Seznam dle kategorií

 Menu

 Koření

 Rady a nápady

 Povídání

 Doporučuji

 Návštěvní kniha

 Vloženo 15.11.2011

Ajina kuchařka
© 2001
[CNW:Counter]  

NAVRCHOLU.cz

Brambory pečené se zeleninou

brambory podle porcí
1 velká cibule
150 g žampiónů
1 paprika
1 mrkev
kousek celeru
2 - 3 stroužky česneku
tymián
sůl
olej

Připravíme si zeleninu a brambory, oškrábeme, oloupeme a opláchneme. Cibuli nakrájíme nahrubo, papriku na malé proužky, mrkev na jemné plátky, žampióny na plátky, celer nastrouháme na hrubém struhadle a česnek nakrájíme najemno. Vše dáme do pekáče, na to nakrájíme brambory na plátky, osolíme, posypeme tymiánem a trošku pokapeme olejem. Pečeme dozlatova.

Můžeme podávat samostatně nebo s kuřecími nugetkami, přírodním kuřecím řízkem, talířové kuře.

 Nejpopulárnější blogy receptů