Hlavní strana        Zelenina        Přílohy

 
 Seznam dle kategorií

 Menu

 Koření

 Rady a nápady

 Povídání

 Doporučuji

 Návštěvní kniha

 Vloženo 23.7.2007

Ajina kuchařka
© 2001
[CNW:Counter]  

NAVRCHOLU.cz

Cuketa královská

1 cuketa
máslo
olivový olej
sůl
drcený kmín

Mladou cuketu neloupeme jen opláchneme, pokud má cuketa tuhou slupku, tak ji musíme oloupat. Nakrájíme ji na hranolky. Na pánvi rozpustíme máslo a přidáme trošku olivového oleje. Na rozehřátý tuk dáme nakrájenou cuketu orestujeme a potom posolíme. Cuketu opatrně obracíme obracečkou, aby zůstaly hranolky celé. Až začne cuketa zlátnout, přidáme trošku kmínu a kdo má rád pepř, může trochu opepřit.

Podáváme s bramborem nebo jako přílohu k masu.

 Nejpopulárnější blogy receptů