Hlavní strana      Ryby

 
 Seznam dle kategorií

 Menu

 Koření

 Rady a nápady

 Povídání

 Doporučuji

 Návštěvní kniha

 Vloženo 13.10.2004

Aktualizováno :
21.02.2017

Ajina kuchařka
© 2001
  

NAVRCHOLU.cz

Rybí filé na žampiónech

600 g filé
300 g žampiónů
sůl
drcený kmín
pepř
100 g másla

Pekáč vymažeme máslem, dáme filé, osolíme, trošku opepříme a posypeme drceným nebo mletým kmínem. Žampióny oloupeme, nakrájíme na plátky, dáme na filé, osolíme, trošku okmínujeme a navrch dáme kousky másla. Dáme péct do trouby, nepřikrýváme. Filé a žampióny pustí dost vody. V průběhu pečení opatrně filé otočíme. Pečeme do úplného odpaření vody, až filé trošku zezlátne.

Podáváme s bramborem, bramborovou kaší a nebo s chlebem.