Hlavní strana      Skopové

 
 Seznam dle kategorií

 Menu

 Koření

 Rady a nápady

 Povídání

 Doporučuji

 Návštěvní kniha

 Vloženo 2003

Aktualizováno :

Ajina kuchařka
© 2001
[CNW:Counter]  

NAVRCHOLU.cz

Skopové maso na hořčici

Skopové maso
olej
drcený kmín
pepř, sůl
2-3 lžíce plnotučné hořčice
1 menší cibule
česnek-hodně

Maso důkladně zbavíme tuku a odblaníme, nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a pokmínujeme. Do hořčice vlijeme trochu oleje, přidáme jemně nakrájenou, posekanou nebo nastrouhanou cibuli, prolisovaný česnek a promícháme. Hořčicovou marinádu promícháme s masem a necháme 1-2 hodiny proležet. Můžeme dělat doma na pánvi, nebo venku na plechu na dřevěném uhlí. Nebo jako špíz – maso napícháme na špejli a prokládáme cibulí.
Je to skutečně dobré.

Podáváme s chlebem, bramborem a s dresingem ke grilovanému masu dochucený stroužkem česneku.

Nejpopulárnější blogy receptů recept od Stani Částkové