Hlavní strana     Bezmasá jídla     Sladká jídla

 
 Seznam dle kategorií

 Menu

 Koření

 Rady a nápady

 Povídání

 Doporučuji

 Návštěvní kniha

 Vloženo 9.11.2012

Ajina kuchařka
© 2001
[CNW:Counter]  

NAVRCHOLU.cz

Šmorn - trhanec

1/2 l mléka
hrubá mouka nebo dětská krupička
1-2 vejce
špetka soli
kompot

V mléce rozšleháme vajíčka se špetkou soli a postupně přidáváme krupičku, až je těsto o trošku hustší než na palačinky. Na rozehřátou pánev s olejem nalijeme vrstvu těsta cca 0,5 cm tlustou. Osmažíme z jedné strany, po otočení pomocí dvou vidliček roztrháme na kousky a smažíme dokud není šmorn pěkně dozlatova opečený. Na talíři šmorn pocukrujeme.

Podáváme s kompotem.

Nejpopulárnější blogy receptůRecepty babičky Aničky