Hlavní strana      Sýry

 
 Seznam dle kategorií

 Menu

 Koření

 Rady a nápady

 Povídání

 Doporučuji

 Návštěvní kniha

 Vloženo 6.11.2008

Aktualizováno :
27.08.2015

Ajina kuchařka
© 2001
[CNW:Counter]  

NAVRCHOLU.cz

Smažená niva

8 plátků nivy o síle 0,75 - 1 cm
hladká mouka
2 vejce
sůl
strouhanka

Na obalování si připravíme hladkou mouku, strouhanku a vejce. Vejce osolíme a rozšleháme s trochou mléka nebo vody.
Sýr obalíme opatrně v mouce, vejci a strouhance. Aby nám sýr nevytekl, je lepší obalit ho dvakrát, ještě jednou ho namočíme do vejce a obalíme ve strouhance.
Smažíme ve větším množství tuku.

Podáváme s bramborem nebo bramborovou kaší.

 

 

 

 

Nejpopulárnější blogy receptů