Hlavní strana       Uzeniny

 
 Seznam dle kategorií

 Menu

 Koření

 Rady a nápady

 Povídání

 Doporučuji

 Návštěvní kniha

 Vloženo 19.2.2008

Ajina kuchařka
© 2001
[CNW:Counter]  

NAVRCHOLU.cz

Sádlová pochoutka

20 dkg krájené anglické slaniny
hladká mouka
2 vejce
sůl
strouhanka
vepřové sádlo

Slanina by měla mít pokojovou teplotu, aby se lépe obalovala.
Plátky slaniny obalíme po obou stranách ve hladké mouce, s vodou nebo mlékem rozšlehaných osolených vejcích a ve strouhance, aby nebyl ani kousek bez strouhanky!
Prostě anglická slanina v klasickém trojobalu.
V pánvi rozehřejeme sádlo a smažíme po obou stranách, opravdu důkladně.

Máčíme plátky do ochucené majolky. Majonézu můžeme ochutit, ale ne ředit! Když zamícháme do 100 g majonézy jeden větší stroužek česneku rozetřený se solí, tak je to akorát.

Nejpopulárnější blogy receptůChramst.blog.cz