Hlavní strana     Vánoce

 
 Seznam dle kategorií

 Menu

 Koření

 Rady a nápady

 Povídání

 Doporučuji

 Návštěvní kniha

 Vloženo 25.11.2003

Aktualizováno :

Ajina kuchařka
© 2001
[CNW:Counter]  

NAVRCHOLU.cz

Třený vaječný koňak

4 žloutky
25 dkg moučkového cukru
1 vanilkový prášek nebo 2 cm vanilky
1/2 l svařené vychladlé smetany 12%
125 ml čistého lihu

Prosejeme moučkový cukr, přidáme žloutky,  vanilkový prášek a utřeme do pěny. Pokud použijeme celou vanilku, dáme ji vařit do smetany. K utřeným žloutkům přidáme svařenou vychládlou smetanu a nakonec zamícháme čistý líh. Dobře umíchaný koňak nalijeme do čistých lahví a necháme uležet.

Nejpopulárnější blogy receptůMarie Janků-Sandtnerová Kniha rozpočtů a kuchařských předpisů