Hlavní strana      Vepřové maso

 
 Seznam dle kategorií

 Menu

 Koření

 Rady a nápady

 Povídání

 Doporučuji

 Návštěvní kniha

 Vloženo 7.4.2002

Aktualizováno :
21.06.2017

Ajina kuchařka
© 2001
  

NAVRCHOLU.cz

Vepřové koleno po slovensku

Vepřové koleno může být i uzené
0,5 kg Kysaného zelí
1 rajčatový protlak
1 cibule
majoránka
2-3 bobkové listy
sůl
pepř, kmín
1 feferonka
Vegeta speciál nebo papriková

Koleno omyjeme a nařízneme kůži a dáme do hrnce nejlépe papiňáku, přidáme kysané zelí v létě může být čerstvé nakrájené, rajčatový protlak, nakrájená cibule, rajčatový protlak, bobkový list, 1 feferonka, trocha majoránky, sůl a pepř. Vaříme a když je maso měkké, tak ho vyndáme, vykostíme a nakrájíme. Nakrájené maso vrátíme do polévky. Můžeme přidat zásmažku a povařit. Dochutíme vegetou.

Podáváme s chlebem.

recept od dědy Blažeje