Hlavní strana      Vepřové maso

 
 Seznam dle kategorií

 Menu

 Koření

 Rady a nápady

 Povídání

 Doporučuji

 Návštěvní kniha

 Vloženo 10.11.2004

Aktualizováno :
22.06.2017

Ajina kuchařka
© 2001
  

NAVRCHOLU.cz

Naložené vepřové masíčko

4 plátky kotlety, krkovice bez kosti nebo plec
2 vejce
1 lžíce kečupu
1 kávová lžička grilovacího koření
2 kávové lžičky solamylu
1 polévková lžíce sójové omáčky
1/2 kávové lžičky kari
1/2 kávové lžičky pepře
3 rozetřené stroužky česneku
sůl

Kotlety omyjeme, lehce naklepeme, po obvodu nařízneme, aby se nestočily a posolíme.

Smícháme vejce, solamyl, kečup, rozmačkaný česnek, grilovací koření, pepř, kari a pečlivě promícháme. Kotlety do této směsi naložíme a necháme 24 hodin uležet v chladničce. Druhý den usmažíme dozlatova, nebo je dáme na pekáč s trochou tuku a upečeme.

Podáváme s pečivem a zeleninou.