Hlavní strana        Vnitřnosti

 
 Seznam dle kategorií

 Menu

 Koření

 Rady a nápady

 Povídání

 Doporučuji

 Návštěvní kniha

 Vloženo 2002

Ajina kuchařka
© 2001
[CNW:Counter]  

NAVRCHOLU.cz

Zadělávané drůbeží žaludky v tlakovém hrnci

750 g drůbežích žaludků (používám krůtí)
100 g tuku
1 větší cibule
2 lžíce hladké mouky
kmín, pepř, sůl
česnek
majoránka

V tlakovém hrnci na tuku osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, opečeme pokrájené žaludky, přidáme kmín, osolíme, opepříme, podlijeme vodou nebo vývarem uzavřeme hrnec a dusíme asi 30 minut. Po poklesu tlaku poklici sejmeme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vývarem, provaříme a dochutíme česnekem a majoránkou.
Omáčka má mít chuť po majoránce a česneku.

Podáváme s rýží.

Nejpopulárnější blogy receptů