Hlavní strana      Zvěřina

 
 Seznam dle kategorií

 Menu

 Koření

 Rady a nápady

 Povídání

 Doporučuji

 Návštěvní kniha

 Vloženo 4.4.2013

Aktualizováno :

Ajina kuchařka
© 2001
[CNW:Counter]  

NAVRCHOLU.cz

Pečené plátky s anglickou slaninou

0,5 kg mladé zvěřiny
1 větší cibule
10 dkg anglické slaniny
koření na zvěřinu
pepř
olej
sůl
máslo

Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, okořeníme kořením na zvěřinu a opepříme. Cibuli nakrájíme na půlkolečka a slaninu na kostičky Vše na pánvi osmahneme. Do misky vložíme maso s cibulí a pokrájenou anglickou slaninou, mírně zalijeme olejem a vše promícháme. Necháme nejlépe do druhého dne v lednici odležet. Druhý den dáme vše do pekáče, podlijeme trošičku vodou a pečeme za občasného podlévání do měkka. Ke konci můžeme pečeni zjemnit kouskem másla.

Podáváme s bramborovou kaší, rýží nebo pečeným bramborem.

Nejpopulárnější blogy receptů Zvěřinová kuchařka