Hlavní strana      Králík

 
 Seznam dle kategorií

 Menu

 Koření

 Rady a nápady

 Povídání

 Doporučuji

 Návštěvní kniha

 Vloženo 25.4.2008

Aktualizováno :

Ajina kuchařka
© 2001
[CNW:Counter]  

NAVRCHOLU.cz

Plněné králičí hrudí

2 ks hrudníku z králíka s břišními blánami
mleté maso ochucené na sekanou
2 nožičky párků
1 vejce
Brambory
Sůl, pepř
česnek
olivový olej

Hrudník s břišními blánami nasolíme a vytřeme česnekem. Do otvoru v krku vložíme párek, hrudník naplníme sekanou, obalíme břišními blánami a zašijeme. Takto připravené hrudníky dáme na olejem vymazaný plech (pekáč) a dáme péct do trouby. V průběhu pečení potřeme rozšlehaným vejcem,olejem, posolíme, pokmínujeme a přidáme syrové brambory nakrájené na plátky.
Pečeme zvolna, aby se sekaná v hrudí propekla.

Nejpopulárnější blogy receptů recept a fotky od Boba