Hlavní strana       Uzeniny

 
 Seznam dle kategorií

 Menu

 Koření

 Rady a nápady

 Povídání

 Doporučuji

 Návštěvní kniha

 Vloženo 6.11.2008

Ajina kuchařka
© 2001
[CNW:Counter]  

NAVRCHOLU.cz

Paprsková dobrota

1 konzerva luncheon meat (lančmít) nebo
    30 dkg kabanosu (klobásy)
1 velká cibule
1 paprika
2 stroužky česneku
1 sklenice houbové pomazánky
sojová omáčka
kečup

Cibuli nakrájíme a dáme smažit do kastrólu. Papriku nakrájíme na jemnější proužky a přidáme k cibuli, když je sklovitá. Chvilku smažíme, osolíme a přidáme nakrájený česnek. Krátce orestujeme, přidáme nakrájený luncheon (uzeninu), lžíci kečupu, osmahneme, přidáme houbovou pomazánku, trošku podlijeme, aby vznikla hustá omáčka, trošku zakápneme sojovou omáčkou a krátce podusíme.
Před odstavením dochutíme solí nebo sojovou omáčkou.

Podáváme s čínskými nudlemi nebo rýží, případně chlebem.

Nejpopulárnější blogy receptů