Hlavní strana        Vnitřnosti

 
 Seznam dle kategorií

 Menu

 Koření

 Rady a nápady

 Povídání

 Doporučuji

 Návštěvní kniha

 Vloženo 16.2.2011

Ajina kuchařka
© 2001
[CNW:Counter]  

NAVRCHOLU.cz

Uzený vepřový jazyk v těstíčku

2-3 uzené vepřové jazyky
2 vejce
hladká mouka
1 dl piva
sůl

Jazyky uvaříme, se zeleninou, vyjmeme z vývaru. Vývar můžeme použít na polévku. Jazyky rychle zchladíme studenou vodou a oloupeme. Nakrájíme je na plátky 0,7 - 1 cm. Vejce vyšleháme s pivem, osolíme a přidáme hladkou mouku. Pořádně rozšleháme v těstíčko, ne moc husté. Jazyky namáčíme z obou stran v těstíčku a hned smažíme.

Podáváme s bramborovým salátem, brněnským salátem, salátem vorařů nebo bramborovou kaší, vařeným bramborem.

Nejpopulárnější blogy receptů